torsdag 5 december 2013

Två tjocka dagar

Gårdagen blev visst oskriven (Josseee....) så vi tar oss rätten att skriva kort om det nu. Ett "kort" träningspass var inplanerat på morgonen. Stakning var huvudtema och vi åkte av och an, an och av på isen och övade in staktekniken både i lugnt och lite snabbare tempo. Eftermiddagspasset åktes i Östersund på konstsnöppspåret. Backarna var roliga som den (enligt halva gruppen), och föret var snabbt. Stilen var skate och tiden blev en timme och nitton minuter. En liten stund för shopping hade vi innan vi åkte hem, runda och feta.

Dagens incident: Fina "råkade" doppa Ida-Maries vattenflaska i toalettstolen (hupsis....) och hamnade därefter i ansiktet på Ida-Marie för att sedan läggas under dynan för sömn. Tyvärr fick Fina tillbaka för detta... Men ta det lugnt!, vattenflaskan hamnade aldrig påriktigt där utan var nog bara under rinnande vatten i  lavuaren.

Idag då? Jo idag åkte vi klassiskt på gamla klövsjövägen. I mindre grupper övade vi diagonalt utan stavar. Både Fina och Bobi lyckades braka staven sin då de föll, klumpiga som dom är. Träningstiden blev 1h 40 minuter. På eftermiddagen vid två-tiden åkte vi fri stil på isen fram och tillbaka i lugnt tempo 1h 30 minuter. Nästan alla var mentalt trötta och därför gick träningen ganska så långsamt.

Dagens Josse problem: Som vi alla vet tycker Josse väldigt mycket om pojkar... Vissa mer en andra! Byter gör hon också rätt så ofta! Fast det vi egentligen ville berätta är att om du är intresserad så ta kontakt, det kommer hon uppskatta. Vi hoppas att hon imorgon tar mod till sig och skriver ett inlägg hon också.

Puss och kram hela da'n!

// Ida-Marie & Fina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar